Aparate profesionale de spalare cu inalta presiune

Detalii

Masini de spalat pardoseli cu perii cilindrice

Detalii

Aparat profesional de curatare cu presiune de abur

Detalii

Aspiratoare profesionale de regim uscat

Detalii
Servicii
Curatenie industriala
Consta in primul rand din intretinerea si curatarea halelor de productie, a depozitelor, service-urilor auto etc.
In functie de cerintele dumneavoastra si tipul de pardoseala intalnit se folosesc masini si detergenti speciali pentru fiecare suprafata de curatat.
Impermeabilizare - Tratare pardoseli / Cristalizare marmura
Impermeabilizarea consta in tratarea pardoselii impotriva petelor de ulei, cafea, vin, etc. Cristalizarea este de exemplu, aducerea marmurei la starea initiala.
Curatenie dupa constructor
Consta in indepartarea resturilor dupa constructor (moloz, ciment, vopsea) plus curatarea zonelor mai greu accesibile cum ar fi: geamurile la inaltime interior-exterior plafonul cladirii, grinzi, etc.
Curatenie birouri si spatii comerciale
Aspirarea si spalarea pardoselilor, desinfectarea si spalarea grupurilor sanitare, curatarea mobilierului si a echipamentelor, indepartarea gunoiului si odorizarea incaperilor.
Curatenie hoteluri, restaurante, apartamente si vile
Spalarea si igienizarea toaletelor; spalarea chiuvetei in bucatarie si a pardoselei; aspirarea si spalarea mochetelor, covoarelor; stergerea prafului si lustruirea mobilei; curatarea aparaturii electronice si electrocasnice.
Curatenie pardoseli (mochete, covoare, marmura, gresie, linoleum)
Operatiunea se desfasoara la domiciliul clientului folosind sistemul injectie extractie pentru covoare, mochete etc. iar pentru marmura, gresie se foloseste o masina cu perie monodisc sau o masina cu perii cilindrice impreuna cu solutii specifice acestui tip de pardoseala.